Hvornår:
31. oktober 2014 – 2. november 2014 heldags Europe/Copenhagen Tidszone
2014-10-31T00:00:00+01:00
2014-11-03T00:00:00+01:00

Censorsamling d. 31/10-2/11 2014.

Baggrund:

I 2007 blev de første instruktør 3´ere uddannet, og hvert år kommer der flere til. Listen over godkendte havkajak instruktør 3´ere tæller nu 44 personer, der i større eller mindre grad underviser og censurerer i havkajak på forskellige niveauer.

IPP-systemet og instruktørprogrammet er stadig forholdsvis ungt, og udvikler sig derfor løbende på baggrund af erfaringer og nye ideer, og det kan være sin sag, at holde sig opdateret, som I3´er. For at imødekomme denne udfordring, og med ønske om en levende og vedvarende udvikling blandt instruktører inviteres ALLE DKF-instruktør 3´ere hermed til censorsamlingen på Karpenhøj Natur- og Friluftscenter.

Program:

Programmet er sammensat bredt, hvad angår såvel indhold som oplægsholdere. Weekenden kommer således til at byde på praktisk og teoretisk inspiration, på diskussioner og information, samt på hyggeligt samvær med dine I3-kollegaer. Se programmet nedenfor. Programmet begynder officielt lørdag morgen, men det er muligt at ankomme allerede fredag eftermiddag/aften.

Vigtigt:

En instruktør 3-licens gælder i 5 år, hvilket betyder at flere I3´ere står for at skulle forny deres licens. Deltagelse i en censorsamling fungerer som ét af opdateringskriterierne ift. niveauet. Det er derfor vigtigt, at du, hvis du vil fungere aktivt som instruktør/censor, møder op til samlingen. Ydereligere info om fornyelse af I3-licenser gives på samlingen.

Praktisk:

Samlingen foregår på Karpenhøj Natur – og Friluftscenter, Dragsmurvej 12, 8420 Knebel, hvor vi råder over indendørs undervisnings- køkken- og toiletfaciliteter. Overnatning foregår i shelter eller i telt. Deltagerne søger selv for forplejningen morgen og frokost (og evt. fredag aften), hvorimod aftensmaden lørdag er fælles. Ligeledes vil der blive budt på kaffe og kage i løbet af weekenden.

Deltagelse i weekendens program er gratis, dog skal deltagerne selv afholde udgifter til transport, samt til morgenmad og frokost.

Tilmelding til I3-samlingen foregår via DKS´s webshop.

Uddannelseskonsulent Casper Licht Email: casper.licht@kano-kajak.dk Telefon: 2324 8374