Hvornår:
9. april 2016 heldags Europe/Copenhagen Tidszone
2016-04-09T00:00:00+02:00
2016-04-10T00:00:00+02:00
Hvor:
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
Danmark
Kontakt:
Malene Hjorth

Program

Formiddag

Eftermiddag

Aften

9:00 Indtjekning
9:00-9:30 Kaffe/Te + morgenmad
9:30-9:45 Velkomst
10:00-12:00 Workshops – se nedenfor.
12:00-12:30 Opsamling i plenum
12:30-13:15 Frokost

13:30-14:30 DIF informerer
14:30-15:00 Intro til klubbesøg – Se nedenfor.
15:00 Bus afgang
17:30 Opsamling i plenum
19:00 Middag

22.00 Natmad.


Workshops

På Temadagen kan du vælge en af disse 7 workshops:


Konceptløb

Ikke traditionelle løb eller konceptløb er den relativt nye type organiserede løb, som har et koncept, der giver deltagerne en anden oplevelse ud over det at løbe.

Janni Petersen , projektkoordinator Bevæg dig for livet – Løb fortæller om de nyeste tendenser på løbsmarkedet.


Tag godt imod de nye i klubben

Hvordan tager vi bedst imod de nye i klubben? Vi ser et videoeksempel fra en anden idrætsgren, som sætter fokus på udfordringen. Med udgangspunkt i de problemstillinger, der sættes fokus på i videoen, arbejder vi med planer for, hvordan det kan gøres hjemme i jeres egne klubber. Lya fra Neptun leder med gode ideer og inspiration slagets gang.


Klubbens administrations-system
– for hele bestyrelsen.

DKF har valgt MemberLink som basissystem for det nye licenssystem. Memberlink er meget mere end blot et administrationssystem og byder på masser af funktioner, der gør det nemt at drive en moderne idrætsforening. På workshoppen vil giver Thomas Kristiansen fraMemberlink dig en demostration af systemet. Du kan også høre, hvordan Hellerup Kajakklub gjorde, da de implementerede det.


Brug Facebook til markedsføring

Hvordan hverver vi nye medlemmer til klubben og får flere tilskuere, når vi afholder stævner? I denne workshop dykker vi ned i det, der er helt gratis på facebook, og hvad du kan få for ganske få penge. Vi kigger på, hvad andre har gjort og ser på, hvordan du selv kan bruge facebook til markedsføring. Forvent en workshop, hvor du selv er aktiv. Du kan være med, selv om du ikke ved noget om facebook.

Søren Iversen og Mads Kunø er cand.it ved Aalborg Universitet indenfor Interaktive Digitale Medier, med en baggrund i grafisk design, kommunikation og medier. Kompetencerne blandt de to strækker sig fra grafisk design over bruger- og målgruppeforståelse til markedsføring og digitale medier.


Læg en træningsplan for motionsroere

Hvordan træner man, med fokus på tidligere skader, hjerteproblemer og operationer?. Aktivitet: Oplæg og praktiske opvisningsøvelser i IHs motionscentret, under vejledning af en læge med træner baggrund. Maks. 15 deltagere


Oplæg for alle: DIF informerer om vision, strategi og handleplaner

Hør om den ramme DKF’s egen strategi føjer sig ind i. DIF’s politiske program, DIF/DGI visionen 25-50-75, ny støttestruktur og meget andet.


Klubbesøg – workshop i andre rammer:

  • I Vallensbæk, som er en klub med rigtigt mange aktiviteter, skal vi blandt andet debattere, hvordan man opnår, at forskellige målgrupper i klubben mødes på en konstruktiv måde?

  • I Brøndby skal vi tale om, hvordan man, i en ellers velfungerende klub får engageret medlemmerne og de frivillige i endnu højere grad? Flere både på vandet, flere deltagere på sommertur, hvordan holder vi på de nye….? Brøndby Kajakklub er også interessant fordi man der har afviklet den roafdeling, der startede klubben i sin tid. Hør hvordan det blev løst.

Der samles op i plenum, når vi er tilbage i salen i Idrættens Hus – Essensen af debatterne og læringen lægges frem for de øvrige deltagere.