Hvornår:
28. september 2014 heldags Europe/Copenhagen Tidszone
2014-09-28T00:00:00+02:00
2014-09-29T00:00:00+02:00

Søndag den 28. september afvikles Danish Open og Danske Mesterskaber i Surfkajak. Her dyster alle der har lyst til at være med i årets største surfkajakkonkurrence, og vi satser på at have flere udenlandske deltagere med til stævnet.

DM afvikles i forbindelse med Surfsymposiet, så DETTE er weekenden du MÅ med til hvis du vil være en del af den rivende udvikling inden for surfkajak i Danmark!

Symposiet samler en bred skare, fra de bedste danske kajaksurfere, til dem der for første gang skal prøve kræfter med en ny kajaktype…
Fra fredag aften til søndag eftermiddag står den på højt humør, sjov læring og erfaringsudveksling og frem for alt en masse tid i bølgerne! 
Området fra Thyborøn til Hanstholm er velsignet med bølger i en grad vi ikke kender andre steder i Danmark. Selv på vindstille dage, endog dage med fralandsvind findes her, i efteråret især, næsten bølgegaranti. Kun et enkelt af de foregående 7 års symposier (2013) har vi måttet aflyse på grund af manglende bølger. De tilmeldte fik naturligvis returneret indbetalinger, og vi rykkede i stedet arrangementet 2 uger, hvor vi igen havde gode bølger.

Topmotiverede, knivskarpe og med de sidste nye teknikker på plads, er vores nyligt certificerede IPP3 surf coaches selvskrevne til at gøre workshopsne på dette års Symposium en hvirvelstorm af læring og inspiration!

Thisted Ro og Kajakklub er endnu engang den sikre base efter dagens strabadser i bølgerne. Endnu engang har de gode folk i Thisted Ro og Kajakklub sagt ja til, med Dan og Ruddy at stå for bespisning med morgenmad og frokost lørdag og søndag og ikke mindst festmenuen lørdag aften inkluderet i prisen for arrangementet!

Tilmeld dig i shoppen