Hvornår:
29. oktober 2016 heldags Europe/Copenhagen Tidszone
2016-10-29T00:00:00+02:00
2016-10-30T00:00:00+02:00
Pris:
75

Surfkajakcup – Danmark

Tredie sæson af SurfkajakCup Danmark.
År for år breder det sig. Og kvaliteten stiger. Kulturen bliver stærkere. Vi er stadig en sportsgren der gerne vil være åbne og byde velkommen til nye folk der vil mærke suset i bølgerne.
Surfkajakcuppen er der hvor du kan prøve at være med i konkurrence. At konkurrere i surf er at skærpe færdighederne på bølgen. Det er formentlig den hurtigste måde at lære nyt på. At se på andre der surfer. og samtidig være med. Derudover lærer du også at dømme surf, da deltagere i cuppen også får smagt på dommergerningen. Det foregår ved, at man efter at have surfet, får tjansen med at dømme et af de næste heats. Erfarne dommere vil guide en til pointgivningen, og derigennem læres en masse, der kan bruges næste gang man surfer.

Følg med og tilmeld på surfkajakcup.dk eller på facebook
stævner i løbet af året, fra april til midt november. Tre på Vestkysten og to er planlagt til Østdanmark.
Hvert stævne dømmes og scores som til Surfkajak DM.
Der laves en rangliste ud fra resultaterne
Sidste Cup afholdes midt november, hvor der også kåres en samlet Surfkajak Cup 2016 VinderLæs mere på disse sider, hvor du også kan finde vejleding i at melde dig til.
Kan du kun deltage i enkelte af Cup-stævnerne kan du alligevel optjene Cup-point til at figurere på ranglisten.Det bli’r alt for fedt!  Hver enkelt CUP er samtidig iagttagelsesløb til surfkajak-landsholdet.