Hvornår:
26. september 2015 – 27. september 2015 heldags Europe/Copenhagen Tidszone
2015-09-26T00:00:00+02:00
2015-09-28T00:00:00+02:00

Pris: Kr. 875
Sted: Klitmøller
Tilmelding og betaling: LINK

 

surf - 2

Surfsymposium er modsat surfsamlingen fyldt med workshops og muligheden for at lære teknikken omkring bølgesurf.

 

Symposiet byder på workshops med både havkajak og surfkajak, så man som havkajakroer kan få styr på sin teknik i høj bølgegang, eller få sin første tur i en surfkajak.

 

Også til de erfarne

Der er også lektioner for de mere erfarne surfkajakroere, som gerne vil pudse teknikken lidt af og lære mere af de certificerede instruktører, som står for undervisningen. Man er velkommen til at tage sine klubkammerater med sig og få en fælles oplevelse, man kan tage med hjem. Bølgerne skal nok stå for underholdningen.

 

 

Bølger og forplejning

Surfsymposiet afholdes i eller omkring Cold Hawaii og der arrangeres overnatning samt forplejning både lørdag og søndag. Symposiet har ud over workshops, også foredrag og fitning af kajakker, samt lektioner i rul i bølger.

 

DM i Surfkajak

Surfsymposiet byder på lidt for enhver, som har lyst til udvide sin kajakhorisont i trygge rammer. I forbindelse med Surfsumposium afholder Surfarbejdsgruppen DM i Surfkajak, som deltagerne har mulighed for at tage del i eller heppe med fra sidelinjen. Der er som altid mulighed for at låne surfkajakker, for dem, der ikke medbringer deres egen.