PaddleBattle Cup (PBC)

You are here:

Begynder-stævner for børn og unge

PaddleBattle Cup er stævner for børn og unge i klasserne U10, U12,U14 og U16.

Stævnerne henvender sig især til begynder og nyere roere, der under uhøjtidelige former får en tryg mulighed for at stifte bekendtskab med konkurrence roning. Stævnerne er placeret rundt omkring i landet af frivillige klubber, således at flest mulige får en mulighed for at deltage i flere stævner.

Hvis I ønsker at stå for den næste PaddleBattle Cup(PBC), kan I finde praktisk information om stævnet i vores arrangør vejledning nederst på siden,  hvor man også kan læse hvordan U10, U12, U14 osv., udregnes.

Stævnerne har været meget populære blandt børn, unge og trænere, og vi har fortsat flere stævner på Sjælland og i Jylland. I år er alle traditionelle stævner, og kunne du tænke dig at blive arrangør eller deltage i stævnerne så tøv ikke med at skriv til BU-konsulenten.

 

Hensigten med PaddleBattle Cup

Stævnerne er især for alle nye kajakroere i Alderen 8 -16 år, der vil blive udfordret på en sjov og afslappet måde i teknik, forskellige bådtyper og samarbejde.

Mange af rammerne er velkendte fra det traditionelle PaddleBattle Cup men disciplinerne er ændret noget, så det ikke er et kapstævne. Det vigtigste til PaddleBattle Cup stævnerne er at de unge har det sjovt og får en god oplevelse lige meget hvilken bådtyper de normalt ror i. Læs mere i invitationerne herunder.

 

PBC datoer 2023

  • 18. Juni – Kajakklubben Esrum Sø
  • 27. August – Vallensbæk KKC

 

Tilmelding til PaddleBattle Cup: 

Datoer for 2023 stævner kommer

 

 

 

 

Det vil være muligt at låne tidstagnings ur i forbindelse med afholdelse af Paddle Battle Cup. For mere information skriv til:

Børn- og Ungekonsulent

Rasmus Birkkjær Bertelsen

E-mail rbb@kano-kajak.dk

Tlf.: 48 80 90 03

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.18 MB]