Den 25-31 juli 2022 er der EM i maraton i Silkeborg

Starten går mandag den 25. juli for Masters. Og det bliver en helt anden start end vi er vant til i Silkeborg. Start og mål er flyttet til en central plads i byen nemlig foran Rådhuset. Mandag og tirsdag er dysten for alle masters, mens åbningen af EM bliver onsdag den 27. juli. Torsdag den 28. juli til søndag den 31. juli dyster U18, U23 og Senior. I målområdet får både deltagere og tilskuere rig mulighed for at følge løbene både på storskærm og tæt på vandet.

Tilmelding starter primo februar på denne side: canoemarathon.dk

Bliv frivillig

Der er brug for flere hundrede frivillige – vi har også brug for dig 😉

Det er nu tid til at melde sig i så mange dage, som du kan. Tilmeld dig i første omgang her, så kommer de forskellige vagtplaner med spændende muligheder for at lave netop det, som du har lyst til

 

Tilmeld dig her

 

EM og Masters Cup

Vi forventer deltagelse fra op til 30 europæiske lande til EM. Med den frie tilmelding til Masters håber vi også på et brag af en fest med stor dansk deltagelse. Det bliver en unik EM bane på Silkeborg Langsø.

Tilmelding starter primo februar på denne side: canoemarathon.dk.


EM2022 bliver til i et samarbejde med det Europæiske Forbund, Sport Event Denmark, Silkeborg Kommune, Dansk Kano og Kajak Forbund samt Silkeborg Kajakklub.

Vi glæder os til at tilføje en masse lokale sponsorer til partnerskabet.