Sparet er tjent – også på IT

You are here:

techssoup2

Langt de fleste klubber har behov for forskellige basis IT-ydelser. Der har i den seneste tid, fra DKF, været sat meget fokus på klubadministrationssystemer bl.a. også inkluderende hjemmesider. Det omtales andet sted.

Derudover skal de fleste klubber have e-mail (og et domæne = klubnavn.dk ) og adgang til lagring af fælles filer/dokumenter. Her er Google Apps et nyttig redskaber der leverer disse funktioner og yderligt en række muligheder. Det ved mange klubledere efterhånden.  Mange bruger også Googles gratis løsninger via @gmail.com

Det de færreste ikke ved er at klubber også kan få den professionelle (skole) løsning GRATIS. Med den løsning kan alle, med behov i klubben kan, få en klubmailadresse formand, husforvalter, kantine, kapchef, osv@klubnavn.dk  Samtidig bevares filer og e-mails i klubben selv om personerne på posten skiftes ud.

Den gratis løsning skaffes i to trin. 1) Klubben godkendes som almennyttig virksomhed   2) Efter godkendelse ansøges Google om gratis brug af systemet.

Ansøgning sker på techsoup.dk hvor processen er detaljeret beskrevet. Der er udover det beskrevne, også en række andre IT-ydelser med rabat.  

Begynd at spare penge allerede i dag via techsoup.dk