Vinteraktiviteter

You are here:

Kajakpolo, orienteringsløb, træning på rulleski, ergometertræning, rul i svømmehal, gymnastik, yoga. Klubberne i DKF er også aktive om vinterne.

 

Nedenfor kan du se  nogle af de aktiviteter, som klubberne arrangerer. Send dine gode idé til en vinteraktivitet til dkf@kano-kajak.dk, så lægger vi den her på hjemmesiden til glæde for alle.

 

Rulleski

I rulleskitræning benyttes samme bevægelsesmønster som i langrend, der er anerkendt som én af de mest alsidige former for konditionstræning. Alle de store muskelgrupper bidrager i et komplekst samspil til fremdriften af skiene – nøjagtig som det er tilfældet for kano- og kajakroere. I og med at det er krævende ’helkropsarbejde’ er træningsformen særdeles velegnet som aerob træning. Samtidig er rulleski mere skånsomt ved kroppen end f.eks. løb, der dyrkes af tusindvis af danskere. Læs mere

 

Orienteringsløb

En række af DKF’s klubber i Københavns området afholder om vinteren orienteringsløb.

Du tilmelder dig på dkfolob.dk

Vil du tage ideen op, der hvor du bor, så findes en drejebog i sekretariatet.

 

Ergometer

Rundt om i landet klubber står et utal at kajakromaskiner og skønt mange nok vil mene, at det er en lidt kedelig form for træning, holdt op imod træningen på vandet, så er det effektivt og en god måde at komme igennem en vinter i god form. I januar måned afholdes hvert år DM i ergometerroning. Læs mere.

 

Kajakpolo

Du kan også tilmelde dig vinterturnering i kajakpolo for hold med nye og urutinerede eller mere øvede spillere.Turneringerne foregår i svømmehaller og er tænkt som vinterhygge kombineret med kamptræning og med muligheden for at træne dommerteknik. Læs mere

 

Vinterræs

Nogle klubber har adgang til vand, der ikke iser så nemt til i vintermånederne. Følg med i kalenderen, når vinteren nærmer sig.

 

Sekretariatsleder Lisbet Praëm Email: lp@kano-kajak.dk Telefon: 2960 4157