Kajakpolo Damelandshold

You are here:

Damelandsholdet i kajakpolo 2018

Link til vores sponsorsideLink til vores Facebook | Link til vores Instagram

Træner: Michiel Boonacker (NL)

🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰

Tilde MarieThomsen Bernstein (28)
#1
Klub: K-Polo

Tilde har spillet polo i et par år, men egentlig mest for hyggens skyld. Tilde er en fantastisk person at have på holdet da hendes mentale ro og sjove sind altid har noget positivt at byde på. Tilde blev til at starte med, udtaget som den ene af 2 reserver på holdet, men da Emma i år har måtte trække sig pga. personlige årsager, blev Tilde tilbudt pladsen. Det er rigtig flot at hun på har rykket sig så meget som hun har, på så kort tid. Det er klart at se at Tilde lytter og gerne vil lære både af Michiel og af holdets andre spillere. Med Tildes rate af udvikling bliver det bliver spændende at se hende spille til årets VM.

Cecilie Moe Weinreich (24)
#3 (C)
Klub: Rothe Mühle Essen (DE) & K-Polo (DK)

Cecilie debuterede på landsholdet som blot 16-årig, og har været en fast del af truppen siden da. I 2016 spillede hun sit første år som kaptajn på holdet, og som blot 22-årig var dette en stor og svær rolle at påtage sig. Cecilie er tidligere vinder af Champions League, og spiller lige nu på et af de bedste tyske klubhold Rothe Mühle Essen. Cecilie er en ansvarlig og teknisk rigtig dygtig spiller, hvilket vil gavne holdet til VM. Derud over har hun et fremragende skud og piller kasser ned med hendes blokader. Vi glæder os til at se hvad hun har at byde på i Canada.

Sara Løve Andersen (17)
#5
Klub: Skovshoved Roklub

Sara har det seneste år været under vingerne hos Cecilie og på utrolig kort tid rykket sig rigtig meget både teknisk og fysisk. Hun er hurtig som chaser og skyder afsted i fastbreaks som ingen anden spiller på holdet kan gøre det. Ydermere er hun blevet stærk som en okse med fortsat voksende biceps. Canada bliver en fed mulighed for Sara for, at få prøvet hendes nye styrke og teknik af, og vi glæder os til at se hende hapse bolden fra modstanderene og stoppe deres indløb i forsvaret. Alt i alt er Sara en dygtig spiller og fortsat et ungt talent med mange år på landsholdet forude.

Louise Busk Nielsen (20)
#6
Klub: K-Polo

Louise

Folke Janiesch (30)
#7
Klub: Silkeborg Kajakklub

Folke er en af holdets nye spillere, og har ikke tidligere vist sig i dansk damepolo regi. Så da Folke mødte op til årets første åbne landsholdssamling og viste sit gå på mod stod det klart, at hun var med i kampen om en af pladserne på holdet. Folke smagte for første gang på polo under et højskoleophold i 07/08 på Viborg Idrætshøjskole og fik smag for det. Hun har spillet til sammen ca. 3 år og spiller for første gang DT i år, men trods sin kort tid på damemarkedet, er Folke også en af de spillere der har rykket sig rigtig meget. Folke er rigtig god til at spørge til råds og lærer rigtig meget derigennem. Hun har ligeledes et gåpåmod uden lige, og giver altid 100% i kampe. Folke spiller ydermere på Silkeborgs 1. divisionshold som sidste år rykkede op fra 2. division men ikke destomindre flot har rykket mod toppen i år. Vi er spændte på at se hvad Folke har at byde på når måneden siger august og VM er igang.

Signe Sutorius Severinsen (30)
#8
Klub: DSR

Signe har tidligere været elitesejler, men debuterede på landsholdet sidste år. Signe har på grund af sin tidligere elitekarriere en ekstrem erfaring inden for det at være på et hold og at kunne samarbejde selv i pressede situationer. Signe er en fantastisk person at have på holdet pga. sit rolige sind, evne til at tage fornuftige beslutninger og fordi hun altid har et smil på læben. Til playersparty finder man hende på dansegulvet sammen med herrespillerene, hvilket er imponerende når man ser hvor meget hun ror i angrebet og kæmper med spillere i forsvaret. Signe er en all round spiller som kan lidt af det hele, men har over de seneste 2 år specielt udviklet sig som målmand. Signe er en god og universel at have med både på og uden for banen og vi glæder os rigtig meget til at se hendes hårde arbejde i år give pote til VM.

Catrine Gylling Jensen  ()
#9
Klub: DSR

Catrine

Michelle Roslind Nielsen (31)
#10
Klub: Palermo (ITA) & K-Polo (DK)

Michelle er nok den mest erfarne spiller på holdet med hele 3 EM og 2 VM i rygsækken. Michelles overblik på banen og dygtige taktiske forståelse for spillet gør hende til den naturlige playmaker. Michelle er holdets primære målmand, og er på trods af sin lave højde også en anerkendt målmand internationalt. Michelle vandt sammen med Cecilie Champions League i 2016. Ud over at hun er god til at pille boldene ned fra modstanderene, sætter hun også selv et flot skud i kassen som kan volde problemer hos selv de bedste målmænd. Michelle kan med sin erfaring læse spillet inden det sker og kan derfor placere selv de mest uforudsigelige assists. Dette bliver en utrolig vigtig del af holdets angrebsspil til EM i år. Vi glæder os ligeledes til at se routinerede Michelle lærer en masse fra sig til holdets resterende spillere.