Kajakpolo Herrelandsholdet

You are here:

Herrelandsholdet VM2016 – Siracusa, Italien


VM-holdet: Fra venstre Jakob Pixi Kaad Iversen (træner), Kasper Cronberg, Emil Rudy Jensen, Emil Holm, Martin Eybye, Tim Hemmingsen, Jacob Steglich-Andersen, Mathias Keegan Kløjgård Jensen og Mikkel Fredholm.

 kasper

Kasper Cronberg (f. 1987)

Klub: Kajakklubben Neptun

Kasper er en erfaren spiller som har optrådt på u-21 landsholdet i en årrække, hvorefter Kasper i 2013 tog skridtet og brød igennnem på seniorlandsholdet ved EM i Polen. Kasper har i mange år spillet turneringer på et højt internationalt niveau og har opnået flotte
resultater med sit klubhold nationalt, såvel som internationalt.
Kasper er en ekstremt hurtig spiller og spiller således en vigtig rolle i omstillingsspillet. Endvidere har Kasper en imponerende skudarm, som landstrænerteamet forventer sig meget af ved det kommende VM.

 rudy

Emil Rudy Jensen (f. 1991)

Klub: Kajakklubben Neptun

Emil Rudy, er spiller på tolvte år, og har hvert år været på podiet ved DM, først som juniorspiller, og siden som senior. Således har Rudi fået sin poloopdragelse fra årene på u-holdet, til sin indtræden på seniorlandsholdet i 2012, hvor han har været fast mand siden.
Rudi er ekstremt stærk i båden, og har hele sæsonen præsteret på et højt niveau både ved nationale, som ved nationale stævner.

 holm

Emil Holm, (f. 1989)

Klub: Kajakklubben Neptun

Emil har spillet polo i snart 12 år, og er ved at manifestere sig som en gedigen topspiller. Han har foruden sin u-21 landsholderfaring, været
fast mand på seniorlandsholdet siden 2012, og har efterhånden samlet en masse erfaring til sig både på klubhold og landshold.
Emil en af Danmarks mest toptrænede spiller. Hans fysiske formåen gør ham således til en ønskespiller i forsvaret med en imponerende
speed i det fremadrettet spil, hvor Emil som holdets eneste venstrehåndsskytte er et farligt våben.

 martin

Martin Eybye, (f. 1994)

Klub: Kajakklubben Neptun (tidl. Flensborg Roklub)

Martin har i flere år været en central spiller på det danske u-21 landshold. Martin har et internationalt snit og har således imponeret gennem hele sæsonen hvorfor et var naturligt at belønne Martin med en plads på dette års VM-hold.
Martin er ekstremt alsidig og kan dække samtlige pladser i forsvar, såvel som i angreb. Martin er rookie, men ikke desto mindre, forventer landstrænerteamet, at Martin allerede i år vil være en toneangivende spiller.

 tim

Tim Hemmingsen, (f. 1988)

Klub: Kajakklubben Neptun, (tidl. Idroscalo Club Milano)

Tim fik sin ilddåb ved EM i Poznan 2013 som første optræden men har i mange år spillet på højeste niveau med sit klubhold på den internationale klubscene, værende en dominerende skikkelse, hvilket har bidraget til
klubholdets positionering i toppen af dansk kajakpolo.
Derudover har Tim spillet en sæson i den italienske serie A, hvilket har bidraget til Tims store erfaring.
Tim er en dygtig all-round spiller, som har sine spidskompetencer som chaser og gennembrudsspiller i angrebet.

 jacob

Jacob Steglich-Andersen, (f. 1990)

Klub: Skovshoved Roklub

Jacob er på vej til sin 5 slutrunde. Jacob brød igennem lydmuren med manér i 2012 ved VM i Polen. Fra en plads som ottende mand blev
han gennem turneringen en meget vigtig spiller og var således en dominerende skikkelse som blev bedre og bedre, jo længere
turneringen skred frem. Siden har han ikke set sig tilbage og var således et oplagt valg til dette års VM havende leveret på et højt niveau i sine optrædener på klub- og landshold.
Jacob er en ultragiftig box-spiller som foruden at være meget stærk i båden har et imponerende skudrepertoire.

 mathias

Mathias Keegan Kløjgaard Jensen (f. 1993)

Klub: Silkeborg Kajakklub

Mathias bragede igennem på landsholdet ved sidste års EM og var med sin imponerende fysik en væsentlig årsag til holdets flotte placering.
Mathias er udstyret med Danmarks stærkeste skudarm, hvilket lagt sammen med hans bådkontrol er nogen af grundene til at Mathias var et sikkert valg på holdkortet. Derudover er Mathias indbegrebet af en teamplayer, hvorfor han passer rigtig godt ind på VM-holdet.

 mikkel2

Mikkel Fredholm, (f. 1989)

Klub: Odense Kajakklub, (tidl. Silkeborg Kajakklub, Troense)

Mikkel er på trods af sin unge alder efterhånden en erfaren herre i landsholdsregi med års erfaring på u-21 holdet, og blev for første gang udtaget til senior-landsholdet i 2011 og går således ind til sin fjerde slutrunde. Yderligere har Mikkel flere DM-titler bag sig med sit klubhold og var en væsentlig årsag til at Odense kom på medaljeskamlen igen i år.
Mikkel er en dygtig strateg, og er foruden sin gode teknik blevet udtaget på sine lederegenskaber og direkte og udfordrende spil.