DKF instruktør: havkajak

DKF instruktør 1-3: havkajak

I DKF kan du uddanne dig som havkajakinstruktør på 3 niveauer. Den overordnede progression er beskrevet i en “Niveau- og ramme-beskrivelse” der viser udviklingen fra DKF instruktør 1-3 i havkajak.

Instruktør 1

Niveaubeskrivelsen af DKF instruktør 1 i havkajak kan du finde her.
En udførlig beskrivelse af hvordan man uddanner en DKF instruktør 1 er fælles for alle bådtyper – og kan læses af både kursister og undervisere. Man kan opnå kompetencerne på mere end en måde, så der er metodefrihed for den enkelte underviser på niveauet. DKF instruktør 2 & 3 havkajak kan uddanne: DKF instruktør 1 forløb i klubber

Instruktør 2

Nedenstående instruktør 2 havkajak dokumenter skal betragtes som levende dokumenter, der løbende vil blive opdateret, men som nu kan bruges som de er:

Instruktør 2 havkajak Kursusvejledning: LINK.

Instruktør 2 havkajak Prøvevejledning: LINK.

Instruktør 3

Materiale til DKF instruktør 3 havkajak vejledning er under udarbejdelse. Du kan kort læse en kursusbeskrivelse her.

Fornyelse af instruktørlicens

Efter aftale med Havkajaksamrådet skal din instruktørlicens fornys hvert 5 år på niveau 2 og 3.
Det foregår således, at DKF gennem ipaddle.dk sender dig en mail med et link, hvor du dokumenterer dine aktiviteter som instruktør.

Hvad sker der, hvis du ikke fornyr din instruktørlicens?

Fornyr du ikke din instruktørlicens, efter vi har sendt en mail til dig, så mister du et instruktørniveau. Det vil sige, var du Instruktør 2, så bliver du, hvis du vælger ikke at forny dit bevis, Instruktør 1. Har du mistet din licens, så kan du generhverve beviset ved at gå til prøve på niveauet igen.

Fornyelse af førstehjælpsbevis

Tjek at vi har din rigtige mail – og upload dit gyldige førstehjælpsbevis i ipaddle.dk

Husk at du kun må bruge din instruktørlicens, hvis du har et gyldigt førstehjælpsbevis: LINK

Hvad sker der, hvis du ikke fornyr dit førstehjælpsbevis?

Er gyldigheden på dit førstehjælpsbevis udløbet, så må du ikke bruge din instruktørlicens. Så snart du generhverver et førstehjælpsbevis, så må du igen bruge din instruktørlicens.