Medlemmet i Centrum

Klubudvikling baseret på viden

 

Få et GRATIS tjek af jeres klub

Med undesøgelsen ved I præcist hvad medlemmerne tænker

Vi holder jer i hånden – fra start til slut

I får en fuld gennemgang af resultaterne

Til en værdi af 1.500 kr.

FÅ VIDEN

Når I har gennemført undersøgelsen, ved I præcist, hvad jeres medlemmer tænker, hvilket er vigtigt

FÅ HJÆLP

Vi sidder klar til at hjælpe jer hele vejen igennem forløbet, også hvis vi efterfølgende skal klubudvikle

FÅ MEDLEMMER

Jo gladere jeres medlemmer er, des større chance er der for, at de tager deres venner med til klubben

“MEDLEMSUNDERSØGELSEN ER ET FANTASTISK VÆRKTØJ, NÅR VI LAVER KLUBUDVIKLING. MED UNDERSØGELSEN FÅR KLUBBERNE OG VORES KONSULENTER EN HELT UNIK VIDEN, OG DERMED ET MEGET BEDRE FORLØB”

– Nina Øverberg, Udviklingschef i DKF

Se jeres medlemmers tilfredshed

Når I deltager i medlemsundersøgelsen, får I jeres eget dashboard, hvor I kan følge med i medlemmernes tilfredshed.

Med dashboarded i hånden, er det let at sætte ind på de rigtige områder, når I arbejder med klubudvikling.

Følgende klubber har allerede gennemført undersøgelsen

Aalborg Havkajak Klub, Hammerkrogens Kajakklub, Lejre Havkajak, Nappedam Kajak, Aarhus Kano & Kajakklub, Horsens Kajakklub, ERKK, Skelskør Roklub, Hellerup Kajakklub, Kajakklubben Viking, Aalborg kajakklub, Aarhus Havkajakklub, Kolding Roklub, Kolding Dame Roklub, Silkeborg Kajakklub, Holbæk Kajak Klub, Køge Roklub, Svendborg Roklub, Nybro-Furå Kano- og Kajakklub, Kajakklubben PAGAJ, Gjøl Ro & Kajakklub, Vedbæk kajakklub, Aalborg Roklub, Skovshoved Roklub.

Skal I være den næste?

Medlemmet i Centrum er en omfattende landsdækkende undersøgelse. Alle danske kano- og kajakklubber, under DKF, er blevet inviteret med i undersøgelsen, der er udarbejdet af firmaet Players 1.st, der er eksperter på området.

Med undersøgelsen får de deltagende klubber et meget præcist billede af, hvad dens medlemmer går og tænker. En viden der vil gøre klubberne i stand til, at starte nye tiltag op eller ændre på gamle traditioner, så klubbens udvikling kommer i sync med medlemmernes ønsker. Man kan se undersøgelsen som en moderne form for demokrati, hvor mange flere medlemmer kommer til orde, end tilfældet er i mange klubber og foreninger.

Alle klubber kan deltage i undersøgelsen. Det koster 1.500 kr. at løse licens til spørgeskemaet. For den pris får klubberne ikke bare en licens. Klubberne får også tilknyttet en konsulent, der hjælper dem hele vejen frem til og igennem undersøgelsen. Efter endt undersøgelse gennemgår en konsulent, tallene med klubben, og hjælper med at udpege de fokusområder, som klubben og medlemmerne får mest ud af. Skal det iværksættes større initiativer, står konsulenterne også klar til, at hjælpe med det.

Undersøgelsen er startet op i foråret 2019, og i de første år, har 24 klubber gennemført undersøgelsen. Vi fortsætter i 2023 – skal du være med?

Undersøgelsen gennemføres over 14 dage, hvor alle klubbernes medlemmer og frivillige får tilsendt en kode til undersøgelsen. Undersøgelsen gennemføres som en spørgeundersøgelse. Bag undersøgelsen ligger en udviklet algoritme, der vægter alle svar op mod hinanden, så klubberne også får præcist at vide, hvilke fokusområder, der er de vigtigste at arbejde videre med.