PaddleBattle Cup (PBC)

You are here:

Begynder-stævner for børn og unge

PaddleBattle Cup-stævnerne er for børn og unge i klasserne U10, U12,U14 og U16. Stævnerne henvender sig især til begynder og nyere roere, der under uhøjtidelige former får en tryg mulighed for at stifte bekendtskab med konkurrenceroning. Stævnerne er placeret rundt omkring i landet, således at flest mulige får en mulighed for at deltage i flere stævner, flest før sommerferien.

Hvis I ønsker at stå for den næste PBC, kan I finde praktisk information om stævnet i vores Arrangørvejledning,  hvor man også kan læse hvordan U10, U12, U14 osv., udregnes.

Stævnerne har været meget populære og vi har fortsat flere stævner på Sjælland og i Jylland. I år er alle traditionelle stævner, og vi vil gerne høre fra klubber som kunne tænke sig at afholde  Paddle Battle Cup Alternativ.

 

PaddleBattle Cup Alternativ
Det er to stævner især for alle nye kajakroere til og med 16 år, der bliver udfordret på en sjov og afslappet måde i teknik, forskellige bådtyper og samarbejde.

Mange af rammerne er velkendte fra det traditionelle PaddleBattle Cup men disciplinerne er ændret noget, så det ikke er et kapstævne. Det vigtigste til PaddleBattle Cup Alternativ stævnerne er at de unge har det sjovt og får en god oplevelse lige meget hvilken bådtyper de normalt ror i. Læs mere i invitationerne herunder.

PBC datoer 2021
– Kano- og Kajakklubben Esrum Sø: 27. juni invitationen HER
– VandSport20 Lolland-Falster: 24. juli invitationen HER
Vandsport20 Lolland-Falster Marathon (U10 til U18) HER

– Vallensbæk Kano og Kajak Club: 21. august invitationen HER
– Vejle Kajakklub: 4. september
– Horsens Kajakklub: 22. august

 

 

 

 

 

Udviklingskonsulent Irene Lauridsen Email: IL@kano-kajak.dk Telefon: 4329 1094