Følordning instruktør 3AB

Er du erfaren DKF instruktør 3 og vil nu gerne undervise på IPP4 og instruktør 3-kurser/prøver, så er følordningen lige noget for dig!

Hvis det har fanget din interesse, skal du kontakte DKF’s uddannelseskonsulent for at blive skrevet på listen. Du vil herefter blive kontaktet efter forespørgselsdato for at få lavet en aftale med instruktører, DKF-kurser eller udbydere.

Løn:

DKF udbetaler ½ løn + kørsel til føl til DKF instruktør 3AB-uddannelsen.

Der udbetales ikke løn, hvis et føl af eget initiativ ønsker at deltage som føl i forbindelse med erhvervelse af niveau, hvor det ikke er et krav. 

Efter aftale “om bestået følgang” mellem føl og instruktør melder føllet ind til DKF, hvorefter DKF registrerer føl-erfaringen i iPaddle og udbetaler ½ løn + kørsel. 

Det gøres ved at sende en mail til DKF’s sekretariat, hvor instruktøren/udbyderen er CC. Instruktøren/udbyderen bekræfter bestået føl-deltagelse ved at svare “OK” på mailen.

Det er føllets ansvar at udfylde lønskema fra DKF og indsende lønskemaet til DKF’s sekretariat. Lønskemaet kan forespørges ved DKF’s sekretariat. 

Hvordan bliver jeg instruktør 3AB?

Nedenfor kan du i dokumentet se din vej til at blive instruktør 3AB.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [104.05 KB]

Uddannelseskonsulent

Morten Juul Madsen

E-mail mjm@kano-kajak.dk

Tlf.: +45 2324 6340