surfski roer på vandet til DKF IPP kursus

IPP Surfski Uddannelse

Målet med DKF’s roeruddannelse er at gøre roernes tekniske og sikkerhedsmæssige niveau bedre - og motivere til leg og læring!

Roeruddannelsen bygger på Euro Paddle Pass (EPP-standarderne), som er et sæt europæiske minimumstandarder for uddannelse af roere/udøvere i kano- og kajaksporten.

DKF har tilpasset de europæiske minimumstandarder til danske forhold og traditioner. Du kan se et overblik over den danske surfski norm for IPP niveau 1-4 her:

Link. 
Se den som PDF her.


På niveau 1-2 afvikles kursus og prøve oftest som et samlet forløb, hvor deltagerne undervises og evalueres løbende. Deltagelse er altså i sig selv ikke nok til at bestå. Det er et krav, at man i løbet af kurset og prøve har demonstreret de færdigheder og den viden, der ligger i niveauet for at bestå.

Niveau 3-5 består af et kursus og en prøve. På kurserne præsenteres man for og trænes i de forskellige praktiske og teoretiske elementer, der ligger på niveauet.
Til prøverne testes man i de praktiske færdigheder og den teoretiske indsigt, der kræves for at bestå niveauet og opnå licens.

Læs denne brede og grundige introduktion til surfski disciplinen.


DKF Instruktør

Er du klar til at læse videre om DKF’s instruktøruddannelser – så [klik her]

Gratis viden og intro til surfski

Tjek Henning Hansens gratis hæfte “Surfski – Introduktion for kajakroere”.

Klik her for at læse.

Uddannelseskonsulent

Morten Juul Madsen

E-mail mjm@kano-kajak.dk

Tlf.: +45 2324 6340