turkajakroer i forbindelse med et instruktørkursus

DKF Instruktør 1-3 : Touring/tur, Fitness/kap eller Surfski

Uanset om du ror og underviser i turkajak, kapkajak eller surfski - og uanset om du tager kajakken på tur, træner og ror konkurrencer - eller ror downwind i din surfski, er dette instruktøruddannelsen til dig.

Du kan læse niveaubeskrivelserne for DKF Instruktør 1-3 i dette dokument, der beskriver hvilke kompetencer man har på de forskellige niveauer: Niveaubeskrivelse for DKF instruktør 1-2-3 KTS: touring/tur – fitness/kap – surfski

Instruktør 1

Klubbernes egne DKF Instruktør 2 & 3’ere kan uddanne hjælpeinstruktører i klubben, og I kan selv give dem licens når de har nået niveauet. I dette dokument kan I se en opskrift på hvordan uddannelsen kan gennemføres – men husk, der er metodefrihed, bare Instruktør 1’erne har opnået niveauet efter endt træning.

DKF instruktør 1 forløb i klubber – er lavet med havkajak som eksempel, men mange elementer vil være der samme i touring/tur, fitness/kap & surfski.

– Et eksempel på, hvordan IPP niveau 1-3 kan gribes an af klubbens instruktører.

– Det materiale, der arbejdes efter på I1 og I2 kan ses på sitet “Instruktør Teori

KTS pilotprojekt

Instruktøruddannelserne vil i 2023 være adskilt i kap, tur og surfski.

Vi forventer i 2023 at lave et pilotprojekt, hvor vi vil teste om det er muligt at samle instruktørkurserne for kap, tur og surfski.

Anerkendelse / sidestilling af uddannelse

Læs mere ved at klikke her